prodhuesi i magnetit neodymium
Lërini më shumë njerëz të shijojnë jetën inteligjente dhe të gjelbër të sjellë nga teknologjia e energjisë magnetike.
LEXO MË SHUMË
fabrika e magneteve alnico
Drejtimet e ardhshme, aplikimet e sensorëve - robotë humanoidë
LEXO MË SHUMË

PRODUKTET TONA

Ofroni zgjidhje me një ndalesë për Magnet i përhershëm

Ndërmarrja e teknologjisë së lartë e specializuar në magnet neodymium mbi 20 vjet

SDM Magnetics vazhdon të zhvillojë teknologjinë tonë me performancë më të lartë, cilësi më të qëndrueshme dhe prodhim magnetik me kosto më efikase.Ekspertët tanë të shkëlqyer të inxhinierisë dhe prodhimit mund të mbështesin dizajnet, programet tuaja me njohuritë tona teknike në aplikime të ndryshme si industriale, automobilistike, pajisje shtëpiake, hapësirë ​​ajrore etj.

20+

Përvojë në industri

30+

Inxhinierët

5+

Ndërmarrje e re e teknologjisë së lartë

3+

Stacioni i punës postdoktorale

40+

Patentat

PSE NA ZGJODHET NE

Ne do t'ju kënaqim me Magnetin tonë AlNiCo me cilësi të lartë

IATF16949, ISO9001 

kompani e certifikuar

0 PPM për furnizuesin e nivelit 2 të General Motor që nga viti 2010

Bashkëpunimi strategjik me minatorin nr. 1 të tokës së rrallë të Kinës CHINALCO, furnizim i fortë dhe i sigurt i lëndëve të para të tokës së rrallë

Automatizimi i lartë 

mbi prodhimin

RoHS, REACH dhe SGS 

produktet e përputhshme

Shteti i 

laboratori i kërkimit dhe zhvillimit të artit

RASTE KLASIKE

Zgjidhjet Ferrite Magnet fillojnë me një garanci produkti cilësor
1.png

EV elektromagnet i brendshëm Aplikimi: Tensioni operativ: AISI 1006 fletë çeliku: Elektromagnet i brendshëm i automobilave13.5V~17.5V (16V nominale).Min.130N (20°C);58N (20°C, boshllëk ajri 0,5 mm ndërmjet sipërfaqes së sipërme të kupës dhe fletës).

Lexo më shumë
1.jpg

EV elektromagnet i brendshëm Aplikimi: Tensioni operativ: AISI 1006 fletë çeliku: Elektromagnet i brendshëm i automobilave13.5V~17.5V (16V nominale).Min.130N (20°C);58N (20°C, boshllëk ajri 0,5 mm ndërmjet sipërfaqes së sipërme të kupës dhe fletës).

Lexo më shumë
2.jpg

EV elektromagnet i brendshëm Aplikimi: Tensioni operativ: AISI 1006 fletë çeliku: Elektromagnet i brendshëm i automobilave13.5V~17.5V (16V nominale).Min.130N (20°C);58N (20°C, boshllëk ajri 0,5 mm ndërmjet sipërfaqes së sipërme të kupës dhe fletës).

Lexo më shumë
3.jpg

EV elektromagnet i brendshëm Aplikimi: Tensioni operativ: AISI 1006 fletë çeliku: Elektromagnet i brendshëm i automobilave13.5V~17.5V (16V nominale).Min.130N (20°C);58N (20°C, boshllëk ajri 0,5 mm ndërmjet sipërfaqes së sipërme të kupës dhe fletës).

Lexo më shumë
11 (2).jpg

EV elektromagnet i brendshëm Aplikimi: Tensioni operativ: AISI 1006 fletë çeliku: Elektromagnet i brendshëm i automobilave13.5V~17.5V (16V nominale).Min.130N (20°C);58N (20°C, boshllëk ajri 0,5 mm ndërmjet sipërfaqes së sipërme të kupës dhe fletës).

Lexo më shumë

SHOWROOM DIGJITAL

Nëse dëshironi të mësoni më shumë rreth aftësive tona prodhuese, mund të klikoni mbi avatarin në skenë, ose të pranoni ftesën time!

DËRGONI KËRKESËN TANI

Ne kemi një ekip të shkëlqyer shërbimi pas shitjes për të siguruar që ne mund t'i zgjidhim problemet e klientëve sa herë që ata kanë nevojë për ne.
Siguroni zgjidhje me një ndalesë për magnet të përhershëm.
Na kontaktoni

LAJMET E FUNDIT

Jo vetëm një furnizues, por edhe partneri juaj i besueshëm i asambleve magnetike

Si të kuptoni thellësisht sensorët e zgjidhjes së transformatorit rrotullues

Një transformator rrotullues është një mikro-makinë induktive, voltazhi në dalje i së cilës ruan një marrëdhënie funksionale specifike me pozicionin këndor të rotorit.Është një sensor zhvendosjeje që konverton zhvendosjen këndore në sinjale elektrike dhe shërben si një element zgjidhës i aftë për transformator koordinativ.

2024-05-27
1716802838769.jpg
2024-05-27
Si të kuptoni thellësisht sensorët e zgjidhjes së transformatorit rrotullues

Një transformator rrotullues është një mikro-makinë induktive, voltazhi në dalje i së cilës ruan një marrëdhënie funksionale specifike me pozicionin këndor të rotorit.Është një sensor zhvendosjeje që konverton zhvendosjen këndore në sinjale elektrike dhe shërben si një element zgjidhës i aftë për transformator koordinativ.

LEXO MË SHUMË

Cila është Historia e Zhvillimit të Motorëve Elektrikë

Cila është historia e zhvillimit të motorëve elektrikë, rëndësia e rotorëve të motorëve

2024-05-23
1716456547179.jpg
2024-05-23
Cila është Historia e Zhvillimit të Motorëve Elektrikë

Cila është historia e zhvillimit të motorëve elektrikë, rëndësia e rotorëve të motorëve

LEXO MË SHUMË

Cilët janë sensorët më të përdorur për automjetet elektrike me energji të re

Cilët janë sensorët e përdorur zakonisht në automjetet me energji të re?

2024-05-22
1716371167345.jpg
2024-05-22
Cilët janë sensorët më të përdorur për automjetet elektrike me energji të re

Cilët janë sensorët e përdorur zakonisht në automjetet me energji të re?

LEXO MË SHUMË

Studim mbi optimizimin e strukturës së rotorëve të motorëve me magnet të përhershëm me shpejtësi të lartë me magnet trapezoidal të ngulitur në mënyrë tangjenciale

Në kontekstin e motorëve me magnet të përhershëm me fuqi të vogël me shpejtësi të lartë, për të përmbushur kërkesat e stresit të strukturës së rotorit dhe për të thjeshtuar procesin e prodhimit, propozohet një strukturë e rotorit e ngulitur në mënyrë tangjenciale e bazuar në magnet trapezoidale.Nën premisën e plotësimit të kërkesave bazë të projektimit o

2024-05-21
1716271671476_504_504_403_403.jpg
2024-05-21
Studim mbi optimizimin e strukturës së rotorëve të motorëve me magnet të përhershëm me shpejtësi të lartë me magnet trapezoidal të ngulitur në mënyrë tangjenciale

Në kontekstin e motorëve me magnet të përhershëm me fuqi të vogël me shpejtësi të lartë, për të përmbushur kërkesat e stresit të strukturës së rotorit dhe për të thjeshtuar procesin e prodhimit, propozohet një strukturë e rotorit e ngulitur në mënyrë tangjenciale e bazuar në magnet trapezoidale.Nën premisën e plotësimit të kërkesave bazë të projektimit o

LEXO MË SHUMË

PARTNERËT

Facebook
Cicëroj
LinkedIn
Instagram

MIRË SE VINI

SDM Magnetics është një nga prodhuesit më integrues të magneteve në Kinë.Produktet kryesore: magnet i përhershëm, magnet neodymium, statori dhe rotori i motorit, zgjidhësi i sensorit dhe montimet magnetike.
  • Shto
    108 North Shixin Road, Hangzhou, Zhejiang 311200 PRChina
  • E-mail


  • Telefoni fiks
    +86-571-82867702